Wordpress

Wordpress is een gratis platform dat erg makkelijk is in gebruik. Door middel van Wordpress Multi User kun je verschilende weblogs in één account beheren. Een groot voordeel van Wordpress is dat er veel plugins beschikbaar zijn op functionaliteiten toe te voegen. Daarnaast kun je door middel van thema’s of template files de standaard omgeveng van WordPress aanpassen.

Welten Beautycentre

Beautywelten.nl is de website van Welten BeautyCentre, een beauty centrum dat onder andere schoonheidsbehandelingen aanbiedt. Deze WordPress website is ontwikkeld door Techtwo Internetdiensten.

El Delfin Verde

El Delfin Verde is een zelf ontwikkelde website op basis van Wordpress. De installatie is zelf uitgevoerd en het gebruik van Wordpress is gratis. De investeringen in de site betreffen de teksten en de header afbeelding voor tesamen enkele honderden euro's. Verder is het standaard Wordpress sjalboon verreikt met enkele plugings.

Webwinkel Beginnen

Op Webwinkel Beginnen vindt u informatie voor als u een webwinkel wilt starten. Veel Nederlanders maken plannen voor het beginnen van een webwinkel. Vraag is hoe maak je je droom waar en wat komt er allemaal bij kijken.