Welten Beautycentre

Welten Beautycentre

Beautywelten.nl is de website van Welten BeautyCentre, een beauty centrum dat onder andere schoonheidsbehandelingen aanbiedt. Deze WordPress website is ontwikkeld door Techtwo Internetdiensten.

Eerste indruk

Wat erg belangrijk was voor deze website, was om een goed beeld te scheppen van wat men van het bedrijf kan verwachten. Zo weten bezoekers gelijk dat ze alle behandelmethoden en de producten waarmee Welten werkt kunnen zien en dat ze direct contact kunnen opnemen of gelijk een afspraak kunnen maken. Hierbij zijn sfeerfoto’s en voorbeeldfoto’s erg belangrijk, zodat bezoekers meteen weten dat Welten BeautyCentre al hun huidproblemen oplost.

Vandaar dat de website direct op de homepagina met foto’s laat zien waar het bedrijf in gespecialiseerd is. De bezoeker wil zien dat er resultaat geboekt wordt met deze behandelingen. Hiervoor zijn ‘voor en na’ foto’s gebruikt bij elke behandeling.

Het design van de website is representatief voor de sfeerbeleving in het centrum zelf. Zo’n sfeer is op een website moeilijk over te brengen, maar de clean look van deze WordPress website geeft gelijk een vertrouwd gevoel.

Navigatie

De WordPress website heeft een overzichtelijke navigatie met onder andere een zoekfunctie en een ‘breadcrumb’ (vertelt waar de bezoeker zich bevindt). Ook is de menubalk overzichtelijk met duidelijke titels, zodat de bezoeker snel vindt waar hij/zij naar op zoek is.Ook staat op elke pagina een overzicht met alle merken die het bedrijf gebruikt voor de behandelingen.

Op elke pagina staat een blok met drie links: ‘bel me terug’, ‘informatie aanvragen’ en ‘bekijk de rondleiding’. Hierdoor hoeft een bezoeker nooit terug naar de vorige pagina om die links op te zoeken, aangezien ze erg belangrijk zijn.

Screenshots