Mouthaan Grafisch Bedrijf

Mouthaan Grafisch Bedrijf

De website van Mouthaan Grafisch Bedrijf is een voorbeeld van een zelfgemaakte website. Wij hebben de website eens goed onder de loep genomen.

Eerste indruk
De website ziet er heel clean en overzichtelijk uit. De site heeft een mooie, niet al te grote header en een tekst op de homepage die aangeeft wat Mouthaan voor producten biedt. De producten zijn niet online te bestellen, maar ze hebben een samenwerking met Virtualprinter.nl, waar wel een bestelmodule op de site aanwezig is.

Het productaanbod
Via het hoofdmenu kun je het productenaanbod bekijken, het zou handig zijn als hier ook buttons voor waren op de homepage. Bij iedere soort producten staan afbeeldingen als voorbeeld waar ik wel op kan klikken, maar ik krijg er niet meer informatie over. Het zou handig zijn om meerdere voorbeelden te laten zien en meer te vertellen over de concrete mogelijkheden. Er staat ook uitgebreide informatie op de website over de processen, wat ook heel belangrijk is.

Contactmogelijkheden
De contactgegevens staan op de website, maar het zou ook handig zijn om een contactformulier toe te voegen om de drempel minder groot te maken om contact op te nemen en informatie te vragen.

Al met een al een goede website met een aantal verbeterpunten. Er is altijd verbetering mogelijk natuurlijk!