Babyentiener.nl

Babyentiener.nl

Babyentiener.nl is een winkel en webshop die alles verkoopt op het gebied van baby- en tienerkamers. De website is gemaakt door Techtwo. De site draait op een Magento platform, net als de vorige site van Babyentiener.

Structuur
Doordat deze site is gemaakt in Magento heeft hij een duidelijke structuur. Alles is duidelijk onderverdeeld in categorieën en detailpagina’s. Voor tieners is er eigenlijk maar één kop op de site, omdat ze voor tieners alleen maar slaapkamermeubels aanbieden. Voor baby’s zijn er ook buggy’s, boxen en campingbedden. Daarnaast is er gekozen voor een meer knop, daar staan producten onder die geen eigen categorie hebben.

Verbeteringen
De huidige site is live vanaf 1-10-2013 en er worden regelmatig gebruikerstesten uitgevoerd om te kijken of de site nog verbeterd kan worden. Binnenkort verschijnt er ook een blog op de site, deze zal gaan draaien op WordPress. Dat alles draagt bij aan een verbetering van de site.

Klanten
Er is voor Kiyoh gekozen als klantenbeoordelingssysteem, deze widget wordt weergegeven op homepage. Daarnaast vind je onderaan de pagina een uitgebreid kopje klantenservice. Onder dit kopje vind je alle bestelinformatie en dergelijke.

Conclusie
De site van Babyentiener.nl is een overzichtelijke Magento website met veel functionaliteiten. De site wordt continu verbeterd aan de hand van gebruikerstesten.

babyentiener 1-1 babyentiener2-1 babyentiener4-1